Eνα κορίτσι που ξεκίνησε να παίζει πιάνο στα 6 και 4 χρόνια αργότερα,μπαινει στον Royal Academy of Music στο Λονδίνο.Με ''δυνατές'' σπουδές εδω και στο εξωτερικό, συνεχίζει να γράφει για θεατρικά εργα η για τον κινηματογράφο, ενω παράλληλα,προερχόμενη απο οικογένεια νομικών, παίρνει το πτυχίο της και σαν δικηγόρος, οπου και αρχίζει να εργάζεται.Ωσπου ξαφνικά ,αποφασίζει να αφήσει την σιγουριά πίσω και να αφοσιωθει 100% στο ονειρό της.Στη σύνθεση μουσικής, αλλα και στην μαγεία της.Με μια βαλίτσα στο χέρι και με προορισμό αρχικά το Παρίσι,εκανε ενα νέο ξεκινημα.Και ως φαινεται..η αποφαση ηταν η σωστή. Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του νεου album της'' Passion'' μας λεει ''οταν αγαπάς αυτο που κάνεις δεν εγκαταλείπεις..''
 

 • Ποσο δυσκολο ειναι για μια γυναικα να ειναι ''συνθέτης''? πως σας αντιμετωπιζουνε? η ειναι απλά αλλο ενα στερεότυπο που εχει καταρρευσει?

  -Μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει δυσκολίες λόγω του φύλου μου. Στον χώρο της τέχνης,εκείνο που μετράει είναι η δημιουργία,η οποία απέχει από τα στεγανά των φυλετικών διακρίσεων που ενδεχομένως να ισχύουν σε άλλα επαγγέλματα..

   

  Ξεκινήσατε -ας πούμε-απο την νομικη. Τι σας εκανε να αλλάξτε δρόμο?

  -Για την ακρίβεια δεν ξεκίνησα απο την νομική,το όνειρο μου ήταν πάντα η μουσική.Η νομική προέκυψε στην πορεία, καθώς θεωρούσα σημαντικό να έχω επίσης μία ακαδημαική κατάρτιση.

   

  Τι σας εμπνέει αλήθεια για να γραψετε?

  Δεν μπορώ να προσδιορίσω τι ακριβώς με εμπνέει..είναι η ιδιαιτερότητα της κάθε στιγμής που πλαισιώνεται από εικόνες,ήχους,συναιθήματα.

   

  Γιατι στο Παρίσι κι οχι εδώ?ειναι πιο ευκολα τα πράγματα εκει για μια γυναίκα που συνθέτει μουσική?

  -Στο Παρίσι ήρθα για να συνεχίσω τις ανώτατες σπουδές μου στη μουσική,στην πορεία ανακάλυψα την επιρροή που είχε επάνω μου η ηλεκτρονική μουσική.Με λίγα λόγια οι συγκυρίες με οδήγησαν εδώ,όπου και άρχισα να γνωρίζω ανθρώπους από το καλλιτεχνικό στερέωμα και έτσι σιγά σιγά άρχισαν να ανοίγονται οι δρόμοι για να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου. Υπάρχουν βέβαια οι δυσκολίες και οι απογοητεύσεις, αλλά όταν αγαπάς αυτό που κάνεις δεν εγκαταλείπεις...

   

  H μουσικη που γράφετε εχει συγκεκριμένο κοινό σαν αποδέκτη?

  -Η σύνθεσή μου,εναρμονίζεται η κλασική με την ηλεκτρονική μουσική,οπότε θεωρώ πως θα μπορούσε να απευθυνθεί σ ένα ευρύ φάσμα ακροατών.

   

  Τι θελετε να σκέφτονται οσοι ακούνε την μουσική σας? Να "ταξιδεύουν" για να χρησιμοποιήσω ενα κλισέ όρο η απλά να την ακούνε?

  -Δε θέλω να σκέφτονται,θέλω απλά να βιώνουν το συναίσθημα που τους γεννάται.Είναι όπως η αίσθηση που αποκομίζει ο καθένας μας ξεχωριστά,όταν βλέπει ένα έργο ή διαβάζει ένα βιβλίο.

   

  Τα επόμενα σχέδια σας εχουν κάποια εμφάνιση στην Ελλάδα?

  -Ναι,υπάρχουν κάποιες προτάσεις,αλλά είναι νωρίς ακόμη για να μπω σε λεπτομέρειες.

   

  Υπάρχει μέλλον για τους ανθρώπους που ασχολούνται με την μουσική στη χώρα μας η πρέπει να βγούν εξω? Γενικά, ειστε αισιόδοξη?

  -Έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση στην Ελλάδα,τα πράγματα δεν είναι ευοίωνα για έναν νέο να πραγματώσει τα όνειρά του,ανεξάρτητα από το επαγγελμα που κάνει. Είμαι φύσει και θέσει αισιόδοξος άνθρωπος και η άποψή μου είναι πως αν κάποιος θέλει κάτι πολύ ,δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταφέρει όπου και να βρίσκεται.

  Σας ευχαριστω.

  -Και εγω.

 •